GRAVID

Som gravid, kan der være et hav af spørgsmål og bekymringer, der trænger sig på. Du/I kan have spørgsmål, som kan være lettest at tale med “en fremmed” om. Støtten kan ofte opnås i selskab med en erfaren sundhedsplejerske, der giver sig tid til at lytte, svare på spørgsmål og som har blik for graviditetens fantastiske muligheder.

Måske ønsker I at kende Sundhedsstyrelsens anbefalinger indenfor graviditet og spædbørn, eller måske har I tanker omkring jeres parforhold når baby er ankommet. Bekymringer om hvorvidt I er klar til det barn I venter, tanker om storebror eller storesøsters reaktion på babys fødsel og indtog i familien og lignende tanker fylder ofte meget hos de vordende forældre. Mange har behov for, at vende hvordan de bedst forholder sig til den nærmeste familie, når baby er født. Alt sammen kan jeg hjælpe jer med at få svar og styr på.

 

Der er plads til alle behov for vejledning og støtte og jeg har erfaring med at arbejde med mange forskellige familie-konstellationer. Alle er naturligvis velkomne. Vejledning på engelsk er ligeledes en mulighed.

KONTAKT:

Telefon: 22171728

Email: louise@dinsundhedspleje.dk

Facebook: dinsundhedspleje.dk

Adresse: Tyborøn Allé 1, 2720 Vanløse

DIN SUNDHEDSPLEJE.DK

v/ Louise Munk-Poulsen

CVR-nr. 36779713

Tyborøn Allé 1

2720 Vanløse