OM MIG

HVEM ER JEG:

Jeg har altid kredset om sundhedsplejerskefaget og interesseret mig for mødet mellem mennesker. Både det allerførste møde mellem forældre og barn samt alle de andre møder mellem mennesker. Jeg har stor respekt for de muligheder og begrænsninger man som forældre kan opleve, både når barnet er nyfødt samt igennem resten af barndommen og ungdommen.

 

Da jeg i 2002 blev færdiguddannet sygeplejerske, startede jeg med at arbejde med unge kvinder med spiseforstyrrelser. Siden hen har jeg arbejdet på barselgangen på Hvidovre Hospital, hvor jeg blev dybt interesseret i forældre-barn relationen, ligesom jeg fik stor viden om amning, spædbarnspleje, efterfødselsreaktioner på godt og ondt. Jeg har desuden arbejdet på Hvidovre Hospitals børneafdeling, hvor jeg har mødt et hav af skønne børn og deres familier gennem årene. I mit virke som sygeplejerske og sundhedsplejerske har jeg vejledt familier med børn med ADHD og andre adfærdsmæssige udfordringer. Jeg har stor erfaring med livsstilsomlægning til enkeltpersoner og familier indenfor kost, opdragelse og ændring i samspil og vaner.

 

I 2009 uddannede jeg mig til sundhedsplejerske og har arbejdet i kommunalt regi frem til jeg sagde mit job op, for at skabe “Din Sundhedspleje.dk”. Jeg savnede, at kunne arbejde frit udenfor de offentlige rammer, hvor jeg ofte oplevede at prioriteringerne bar præg af kassetænkning og stramme budgetter. Jeg har efteruddannet mig indenfor positiv psykolog, mentalisering (en psykologisk teori) samt indenfor kost og livsstilsændring.

 

Jeg lever af det jeg elsker, at hjælpe familier godt fra start med alt hvad det indebærer af udfordinger indenfor amning, spædbarnspleje, søvnmønstre, gråd, rytmer og rutiner, ny familiedynamik, søskendejalousi, institutionsstart, parforholdsproblmer mm. Jeg er optaget af også at hjælpe familier med større børn, der er udfordret i fht. opdragelse, mobning, vægt og kostproblematikker samt pubertets/teenagefrustrationer.

KONTAKT:

Telefon: 22171728

Email: louise@dinsundhedspleje.dk

Facebook: dinsundhedspleje.dk

Adresse: Tyborøn Allé 1, 2720 Vanløse

DIN SUNDHEDSPLEJE.DK

v/ Louise Munk-Poulsen

CVR-nr. 36779713

Tyborøn Allé 1

2720 Vanløse